m

Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

Staalskeletbouw

Fundering

Staalconstructie

Gevelafwerking

Dakafwerking

Staalskeletbouw op maat

Zoek je een duurzame en alternatieve methode om jouw bouwproject aan te pakken? Dan zit je goed bij House Of Steel, want wij zorgen voor jouw staalskeletbouw. Je leest het goed, staalskeletbouw wordt niet enkel gebruikt voor grote industriële hallen, maar ook voor jouw project. Ben je van plan om een nieuwbouw of een renovatieproject te starten? Dan kan je rekenen op staal. Een bijgebouw, carport of een volledig nieuw huis, alles is mogelijk met staalskeletbouw. Ontdek snel wat House Of Steel voor jou kan betekenen, en wij maken jouw droomhuis realiteit.

Hoe zit staalskeletbouw in elkaar?

We starten met een degelijke fundering waarop we het staalskelet plaatsen. Op enkele dagen staat het skelet recht. Dit bestaat uit verticale kolommen en horizontale liggers die voor stabiliteit zorgen. Tegen het staalskelet komt de voorgeïsoleerde buitenbekleding die de woning volledig af zal maken.

De voordelen van staalskeletbouw zijn eindeloos: zo is skeletbouw heel licht in vergelijking met beton en bespaar je kosten op funderen, je kan hele grote overspanningen maken die wat draagkracht aankunnen, staal kan tegen warmte, vocht en insecten en kan super snel gebouwd worden. Waar wacht je dan nog op?

House Of Steel, een strak huis met hart en ziel

Heb je interesse in staalskeletbouw? Dat zit je goed, want bij House Of Steel bouwen wij ieder huis met hart en ziel. We werken alles met heel wat vakmanschap en oog voor detail af. Je kan dus rekenen op kwalitatieve projecten waar service met de klant centraal staat. Ook voor fundering, gevelafwerking en dakafwerking kun je rekenen op House Of Steel. Wij blijven het hele project opvolgen – ook achteraf. Wij zijn actief in de regio’s Aalst, Gent, Wetteren, Antwerpen, Brussel en verder. Ontdek snel wat wij voor jou kunnen doen en vraag vrijblijvend je offerte aan.

Neem contact op met House of Steel

Een strak huis met hart en ziel