m

Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

Over Matthias

Matthias Baeyens, aangenaam!

De kracht van staal: dat is wat me al heel mijn leven fascineert. Al van jongs af aan ben ik bezig met staal. Ik heb tijdens mijn middelbare studies lassen gevolgd en later ook een 7de specialisatiejaar. Vervolgens begon ik als lasser bij een staalbouwbedrijf. Daar kreeg ik de kans om écht mee te draaien op de werven. Door de 40-jaar lange ervaring van het bedrijf kon ik op heel wat knowhow rekenen. Hier is mijn liefde voor staalbouw echt gegroeid.

 

Later had ik zelf ook een idee om mijn eigen woning te verbouwen, al vond ik de opties als houtskeletbouw of klassieke bouwmanieren al snel heel erg duur. Dus waarom mijn eigen kennis van de staalbouw niet gebruiken op mijn eigen woonst? Na wat zoekwerk bleek dat er heel weinig bedrijven aan staalbouw doen. Daarin wou ik verandering brengen. Tijd dus om mijn passie voor staal(bouw) te delen. Om échte droomhuizen op de markt te brengen.

 

Van fundering tot de gevel- en dakafwerking: bij House Of Steel kun je rekenen op een volledige opvolging – van begin tot einde. Neem dus snel contact op met House Of Steel en vraag vrijblijvend je offerte aan. En wie weet bouwen wij binnenkort samen aan jouw droomhuis!

Neem contact op met House of Steel

Wij bouwen voor jou een huis met hart en ziel