Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

Ontdek de kracht van modulebouw

Modulebouw op maat

De basis van al onze modulebouw op maat is staal. Zo’n frame is – letterlijk en figuurlijk – staalhard en bijzonder duurzaam. Het heeft immers een heel lange levensduur, is volledig recycleerbaar en kan tegen vocht, ongedierte en temperatuurschommelingen. Duurzaamheid is niet langer een trendwoord. Het is de nieuwe standaard – vooral bij architecten en opdrachtgevers.

Onze modules op maat: 16, 32, 48, 64 m2 en meer

Bij House Of Steel werken we met verschillende oppervlaktes: van kleinere 16 en 32 tot grotere maten als 48 en 64 m2. Maar uiteraard gaan we ook groter, mocht dat nodig zijn. De mogelijkheden van onze modules op maat zijn legio: we bouwen tuinkantoren, poolhouses, tiny houses en zorgwoningen – maar ook volwaardige woningen nemen we graag voor onze rekening.

Tuinkantoren

Hou werk en privé makkelijk gescheiden met een prachtig kantoor in je tuin. Dé plek om ‘thuis’ te werken, zonder dat je in je échte thuis moet zijn. Je modulaire tuinkantoor richt je trouwens volledig in zoals jij het wil. Minimalistisch, met veel ruimte voor creativiteit? Of toch liever iets gezelligers? Jij kiest, wij bouwen.

Zorgwoningen

Een modulaire zorgwoning voor je ouder of grootouder? De manier om je dierbaren dichtbij te houden en voor hen te zorgen – terwijl ze hun eigen comfort en privacy kunnen behouden waar nodig.

Vakantieverblijven

Je eigen plek waar je altijd heen kan, wanneer je maar wil. Het hoeft geen droom te blijven: met een modulaire vakantiewoning heb je jouw eigen stekje zo gefikst. Helemaal ingericht zoals jij het wil. Exotisch, landelijk of strak? Of iets daartussenin? Het kan met House Of Steel.

Poolhouses

Een eigen tuinkamer of poolhouse? Jouw plek om het hele jaar door van je tuin te genieten. Een etentje met vrienden, je eigen bovengrondse man cave of bar, of gewoon de ultieme leeshoek waar je droog en comfortabel kunt vertoeven. Wat je ook zoekt: in glas, in hout, staal of iets anders: House Of Steel ontwerpt jouw poolhouse of tuinkamer op maat.

Jouw modulebouw op maat: hoe gaan we te werk?

We starten met een verkennend gesprek. Daarin leggen we je wensen vast en kijken we welke modulaire units je nodig hebt. Op basis daarvan maken we een offerte op maat. Eens je die goedkeurt, gaan we aan de slag. De productie doen we in ons atelier: je project is dus volledig “made in Belgium”. Als alles klaar is voor transport, komen we de modules plaatsen. Onmiddellijk daar na kun je genieten van je unit – geen droogtijden nodig.

Conceptuitwerking

Offerte op maat

Fabricage in atelier

Plaatsing van je module

House Of Steel: duurzaam en efficiënt

Heb je interesse in modulebouw op maat? Dan zit je goed, want bij House Of Steel bouwen wij ieder project met hart en ziel. We werken alles met heel wat vakmanschap en oog voor detail af. Je kunt dus rekenen op kwalitatieve projecten waar goeie service écht centraal staat. Wij blijven het hele project opvolgen – ook achteraf. Wij zijn actief in de regio’s Aalst, Gent, Wetteren, Antwerpen, Brussel en verder. Ontdek snel wat wij voor jou kunnen doen en neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op met House of Steel

Staalharde modules