Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

Modulair bouwen? House Of Steel staat voor je klaar!

Ben je op zoek naar een duurzame en stevige module voor je woning, appartement of vakantiehuis? Of zoek je naar een efficiënte en snelle oplossing om een poolhouse, tuinkantoor of pop-up store te bouwen? Een goed idee: modulair bouwen. Wetteren is waar je woont, wil bouwen, bijbouwen of renoveren? Dan is House Of Steel ongetwijfeld wat je zoekt! Bij ons kun je terecht voor allerlei units of modules uit staal. Kortom: House Of Steel staat voor je klaar.

Prefab modulair bouwen: een efficiënte en duurzame oplossing

Bij House Of Steel draait alles om de kracht van staal. Een prefab containerwoning biedt bijvoorbeeld tal van voordelen: het staalskelet is erg duurzaam en vraagt weinig onderhoud. Staal is immers veel beter bestand tegen vervorming door vocht, warmte en druk. Daarnaast gaat staal ook bijzonder lang mee: uitstekend dus voor woningen, maar ook voor tuinkantoren, tuinbergingen, popup-showrooms of poolhouses. Ook is de creatie, levering en opbouw een stuk sneller dan traditionele bouwmethoden.

Met onze staalmodules kun je alle richtingen uit. Modulebouw op maat geeft bovendien een esthetische toets aan het gebouw. Modulair bouwen in Wetteren: da’s investeren in een stevige en duurzame woning. House Of Steel verzekert materialen van hoge kwaliteit én vakmanschap voor al je projecten. Zo kun je met een gerust hart genieten van een prachtige en sterke woning.

Modulair bouwen Wetteren en andere regio’s

Bij House Of Steel ben je aan het juiste adres voor modulaire woningbouw. Ben je daarnaast op zoek naar een straffe tuinberging, vakantiewoning of tinyhouse? Wil je kennismaken met modulair bouwen? Wetteren en omgeving is waar je woont? House Of Steel staat voor je klaar! Ook in andere regio’s als Aalst, Gent, Antwerpen en Brussel kun je bij ons terecht. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw prefabbouw op maat!