Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

Modulair bouwen in Gent? House Of Steel staat je bij!

Een betrouwbare partner nodig voor modulair bouwen? Gent is jouw vertrouwde regio en de plek waar je wil bouwen, bijbouwen of renoveren? Bij House Of Steel ben je aan het juiste adres! Van vakantiewoningen en appartementen tot poolhouses en tuinbergingen, staalspecialist House Of Steel regelt het voor jou.

 

Duurzaam bouwen met modulebouw

Overweeg je om gebruik te maken van onze modules op maat? Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij voor de ideale oplossing op maat van jouw project. Modulair bouwen met staal draait om lijnvormige elementen zoals balken en kolommen die verbonden worden met bouten of door te lassen. Kiezen voor een modulaire woning of ander bijgebouw staat gelijk aan duurzaam bouwen. Het is doorgaans immers een goedkoper alternatief dan de traditionele bouw. Daarnaast kunnen we dankzij onze staalmodules de bouwtijd aanzienlijk verkorten. Had je een ander staalproject in gedachten? Bij House Of Steel kun je ook terecht voor stido- en prefabbouw van containers,  zorgwoningen, pop-up stores, poolhouses en andere units.

 

Vertrouw op de modulaire staalbouw van House Of Steel

Op zoek naar een duurzame manier van bouwen? Wil je kennismaken met modulaire bouw? Gent is jouw vertrouwde omgeving? Of ben je op zoek naar een partner voor modulaire woningbouw in Aalst, Antwerpen, Brussel, Wetteren, … House Of Steel staat je bij in iedere stap van het proces. Overtuigd van de voordelen van modulaire of prefab staalbouw? Neem contact op en vraag vandaag nog vrijblijvend jouw offerte aan!