Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

Een straf modulair bouwproject met House Of Steel

Ben je op zoek naar een aannemer voor modulaire bouw? Brussel is waar je woont en waar je wil bouwen, bijbouwen of renoveren? Dan is House Of Steel jouw partner. Modulebouw is dé oplossing voor wie houdt van een strakke, moderne stijl. Maar natuurlijk gaat het verder dan die esthetische toets. Een woning, tinyhouse, poolhouse of andere aanbouw opgetrokken uit een stalen frame is stevig en erg duurzaam. Ben je op zoek naar iemand aan wie je je stalen project kan toevertrouwen? Bij House Of Steel kun je terecht voor jouw modulebouw in Brussel. Wij staan voor je klaar.

 

Flexibel modulair bouwen met staal

Een stevig huis begint bij een straffe fundering en een skelet uit staal. Metalen liggers en kolommen zijn voor ons de basis van een huis dat enkele generaties lang kan overleven – en dat dankzij de kracht van staal. Dit bouwtype is hét voorbeeld van duurzaam bouwen en biedt heel wat voordelen voor jouw woning. Zo vergt het bijvoorbeeld weinig onderhoud: staal is veel beter bestand tegen vervorming door vocht, warmte en druk. Ook ideaal voor een bijgebouw! Onze modules op maat zijn trouwens verrassend flexibel en veelzijdig. In tegenstelling tot traditionele bouwstijlen kun je verschillende modules samenstellen: of je nu zoekt naar een poolhouse, tinyhouse, tuinkantoor of iets anders. Dankzij de verschillende staalmodules en -units kun je vast en zeker de ideale samenstelling vinden.

 

Modulair bouwen laat je bovendien toe om makkelijk een esthetische toets te geven aan jouw project. Modulaire bouw Brussel: da’s investeren in een stevige en duurzame woning. Materialen van hoge kwaliteit gegarandeerd, aangevuld met een stevige portie vakmanschap. Zo kun je met een gerust hart genieten van een prachtige en sterke woning.

 

Modulair bouwen Brussel en andere regio’s

Ben je op zoek naar een straffe module? Wil je kennismaken met de kracht van modulair bouwen? Brussel of omstreken is waar je woont? Bij House Of Steel ben je aan het juiste adres om jouw bouwproject tot een goed, stevig einde te brengen. Bouw of verbouw je in Aalst, Gent, Antwerpen, Wetteren of andere regio’s? Ook dan kun je bij ons terecht. Interesse? Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor een verkennend gesprek!