Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

House Of Steel: jouw partner voor bouwmodules uit staal

Wie modulebouw zegt, zegt duurzaam, sterk en snel bouwen. Wil je ook graag een huis, tuinkantoor, vakantiewoning of zorgwoning die snel gebouwd kan worden en jarenlang stevig op zijn grondvesten zal staan? Kortom: wil je kennismaken met de kracht van modulair bouwen? Antwerpen is waar je woont, wil bouwen of renoveren? Dan is House Of Steel ongetwijfeld de partner die je zoekt! Bij ons kun je terecht voor jouw volledige bouwproject: van volwaardige modulaire woningen tot poolhouses en pop-upstores.

 

De kracht van staal

Prefab bouwen met staal biedt verschillende voordelen tegenover de traditionele bouwwijze en is ook een perfect alternatief om duurzamer te bouwen. Zo is een metalen skeletstructuur extra stevig door het materiaal zelf, en door de verankering van de elementen aan elkaar en aan de fundering anderzijds. Bovendien is het ook een erg snelle manier van bouwen. Op enkele dagen tijd kan het hele skelet in elkaar gemonteerd worden.

 

Wil je werken met grote volumes en zijn daarvoor grote overspanningen nodig? Dan is modulaire bouw met staal de beste oplossing. Ook vergt zo’n bouw weinig onderhoud, want staal is veel beter bestand tegen vervorming door vocht, warmte en druk. Wil je een flexibele woning of aanbouw, waarin je op een later moment gemakkelijk aanpassingen kan doorvoeren? Modulebouw met staalmodules is de oplossing!

 

House Of Steel verzekert staal van hoge kwaliteit én vakmanschap voor al je projecten. Zo kun je met een gerust hart genieten van een prachtig en sterk bouwproject. Modulair bouwen Antwerpen: da’s investeren in een stevige en duurzame gebouw.

 

Prefab aanbouw Antwerpen en andere regio’s

Wil je kennismaken met modulair bouwen? Antwerpen of omstreken is waar je wil bouwen, bijbouwen, verbouwen? Bij House Of Steel ben je aan het juiste adres voor een straffe modulaire woning. Bouw of verbouw je in Aalst, Gent, Brussel, Wetteren of andere regio’s? Ook dan kun je bij ons terecht. Geïnteresseerd in wat wij te bieden hebben? Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan!