Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

Bouwplannen? Ontdek House Of Steel

Ben je op zoek naar een alternatief voor een traditionele bouwmethode met houtskelet of baksteen? Ben je van plan een renovatie- of nieuwbouwproject te starten in de omgeving van Aalst? Modulair bouwen kun je nu doen met House Of Steel. House Of Steel zorgt voor jouw professionele modulebouw: van conceptontwikkeling tot creatie en plaatsing. Ontdek snel wat wij voor jou kunnen betekenen en bouw je staalharde module met House Of Steel!

 

De kracht van staal

Ooit al gedacht aan modules op maat? Ontdek dan de kracht van modulair bouwen met staal! Staal is in eerste plaats enorm stevig. De draagstructuur bestaat uit lijnvormige elementen zoals kolommen en balken en worden gekoppeld door middel van bouten of worden gelast. Op die manier zijn er grote overspanningen mogelijk die een grote draagkracht hebben. Anderzijds heeft het een heel duurzaam karakter en is het een goedkoper alternatief dan traditionele bouw. Dat maakt modulair bouwen dé ideale methode voor poolhouses, vakantiewoningen, pop-up stores en andere vormen van prefab (aan)bouw. Bij House Of Steel kun je immers terecht voor allerlei prefabmodules: van tuinkantoren tot zorgwoningen. Neem contact op voor meer informatie!

House Of Steel, jouw partner in modulair bouwen

Een prefab-gebouw nodig voor jouw bouwproject in Aalst? Modulair bouwen doe je met House Of Steel. Wij zijn jouw ideale partner wanneer je wilt bouwen of verbouwen. Met vakmanschap en oog voor detail maken we van jouw droomproject realiteit. Naast Aalst maken we ook nog in andere regio’s dromen waar: Gent, Wetteren, Antwerpen en Brussel zijn regio’s waar we heel actief zijn. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen en vraag vrijblijvend je offerte aan!