Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

House Of Steel, duurzame modulebouw

Met staal geraak je naar de top! Letterlijk. De duurzaamheid en stabiliteit van staalmodules lieten ons toe om metershoge wolkenkrabbers te bouwen. Maar ook in kleinschaligere projecten als huizen, appartementen, poolhouses, tinyhouses en pop-up stores betekent staal een echte meerwaarde op lange termijn. Duurzaam bouwen is intussen een prioriteit geworden – en terecht. Maar wat betekent die duurzaamheid precies?

 

Een lange levensduur

Bij House Of Steel draait alles om de kracht en duurzaamheid van staal. Modules met een staalskelet zijn een stuk veiliger dankzij de grotere stabiliteit. Maar het gaat verder dan dat: de frames zijn beter bestand tegen vervorming door allerlei boosdoeners. Denk bijvoorbeeld aan vocht, warmte en druk door gewicht. Ook schimmels en ander ongedierte behoren tot het verleden. Het gebouw is trouwens veel brandveiliger. Bouwen met staal doe je met een langetermijnvisie: ideaal voor een stevig staalskelet, een straffe zorgwoning of een bijgebouw op maat.

 

Met die kracht kun je veel beter unieke vormen creëren, zonder te moeten inboeten aan stabiliteit. Ideaal dus voor een bouwproject dat helemaal aansluit op jouw wensen! Zo kun je met een gerust hart genieten van een prachtige bouwwerk én een veilige constructie die ook op termijn haar vorm en kracht blijft houden.

 

Een plus voor het milieu

Bovendien hou je met een stalen frame in je woning rekening met het milieu. Voor de productie ervan worden namelijk geen bomen gekapt. En dankzij de natuurlijke resistentie tegen allerlei ongedierte en vervorming, moet je geen schadelijke onderhoudsproducten gebruiken. Ook dat voel je in je portemonnee. Heb je interesse in duurzaam bouwen met modules? House Of Steel helpt je graag verder. Neem gerust contact op met ons via e-mail of telefoon en vraag vrijblijvend een gesprek aan om onze modulaire bouwunits te ontdekken.