m

Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

Bouwen met staal? House Of Steel staat voor je klaar!

Op zoek naar een duurzame en stevige staalframe voor je huis of appartement? Wil je jouw gevel of dak een veilige, maar toch esthetische toets geven? Kortom: wil je bouwen met staal? Wetteren is waar je woont, wil bouwen of renoveren? Dan is House Of Steel ongetwijfeld wat je zoekt! Bij ons kun je terecht voor allerlei staaloplossingen: van een stabiele fundering en staalskelet tot mooie gevel- en dakafwerking. House Of Steel staat voor je klaar.

 

Staal: een duurzame en stevige oplossing

Bij House Of Steel draait alles om de kracht van staal. Een stevig huis begint bij een straffe fundering en skelet uit staal. Een duurzaam staalframe biedt tal van voordelen voor jouw woning. Een staalskelet is erg duurzaam en vraagt bijvoorbeeld weinig onderhoud: staal is veel beter bestand tegen vervorming door vocht, warmte en druk. Daarnaast gaat staal ook bijzonder lang mee.

 

Maar ook voor gevelafwerking, dakafwerking, bijgebouwen en carports kun je bij ons terecht. Bovendien kun je met staalbouw een esthetische toets geven aan jouw woning. Bouwen met staal Wetteren: da’s investeren in een stevige en duurzame woning. House Of Steel verzekert staal van hoge kwaliteit én vakmanschap voor al je projecten. Zo kun je met een gerust hart genieten van een prachtige en sterke woning.

 

Bouwen met staal Wetteren en andere regio’s

Bij House Of Steel ben je aan het juiste adres voor al je staalconstructies. Op zoek naar een straf staalskelet? Wil je bouwen met staal? Wetteren en regio is waar je woont? House Of Steel staat voor je klaar! Ook in andere regio’s als Aalst, Gent, Antwerpen en Brussel kun je bij ons terecht. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen en vraag vrijblijvend een offerte aan!