m

Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

Een staalbouwer nodig in Gent? House Of Steel staat je bij!

De ideale partner nodig om te bouwen met staal? Gent is jouw vertrouwde regio en de plek waar je wil bouwen of renoveren? Dan ben je bij House Of Steel aan het juiste adres! Van fundering tot de eindafwerking van jouw staalskeletbouw, staalspecialist House Of Steel regelt het voor jou.

 

Duurzaam bouwen

Overweeg je om gebruik te maken van staalskeletbouw? Dankzij de jarenlange ervaring van House Of Steel zorgen wij voor de ideale staaloplossing op maat van jouw project. Bij staalskeletbouw draait het om lijnvormige elementen zoals balken en kolommen die verbonden worden door middel van bouten of door te lassen. Kiezen voor staalskeletbouw staat gelijk aan duurzaam bouwen. Het is doorgaans een goedkoper alternatief dan de traditionele bouw. Bovendien is een staalskelet makkelijk te onderhouden is het bestand tegen vocht, druk en warmte.

 

Toch niet van plan om jouw eigen project te starten? Bij House Of Steel kan je ook staalskelet projecten kopen waarbij wij zorgen voor een totaalproject bestaand uit staal. Zowel de fundering, de plaatsing van het skelet, de gevel- en dakafwerking en de uitwerking van bijgebouwen nemen wij voor onze rekening. Neem zeker eens een kijkje naar onze projecten die wij te kopen hebben en je vindt er vast en zeker jouw droomhuis!

 

Vertrouw op House Of Steel

Op zoek naar een duurzame manier van bouwen? Wil je bouwen met staal? Gent is jouw vertrouwde omgeving? Of ben je op zoek naar een partner voor staalbouw in Aalst, Antwerpen, Brussel, Wetteren, … House Of Steel staat je bij in iedere stap van het proces. Overtuigd van de voordelen van staalbouw? Vraag vandaag nog vrijblijvend jouw offerte aan!