m

Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

Een straffe staalstructuur met House Of Steel

Ben je op zoek naar een aannemer om te bouwen met staal? Brussel is waar je woont en waar je wil bouwen of renoveren? Vraag dan zeker een offerte aan bij House Of Steel. Een staalbouwwoning is de oplossing voor wie houdt van een strakke, moderne stijl. Maar natuurlijk gaat het verder dan die esthetische toets. Een woning opgetrokken uit een stalen frame is stevig en erg duurzaam. Ben je op zoek naar iemand aan wie je je stalen project kan toevertrouwen? Bij House Of Steel kun je terecht voor staaloplossingen: van een stabiele fundering en staalskelet tot mooie gevel- en dakafwerking. Wij staan voor je klaar.

 

Flexibel en stevig bouwen

Een stevig huis begint bij een straffe fundering en een skelet uit staal. Metalen liggers en kolommen zijn voor ons de basis van een huis dat enkele generaties lang kan overleven – en dat dankzij de kracht van staal. Een duurzaam staalskelet biedt heel wat voordelen voor jouw woning. Zo vergt het bijvoorbeeld weinig onderhoud: staal is veel beter bestand tegen vervorming door vocht, warmte en druk. Ook ideaal voor bijgebouwen! Flexibel bouwen is ook een optie bij staalskeletbouw, in tegenstelling tot traditionele bouwstijlen. In de skeletstructuur kun je namelijk zo veel of zo weinig binnenmuren laten optrekken als je wil, en ze even gemakkelijk later terug laten demonteren zonder de stabiliteit van de structuur te beïnvloeden.

 

Bij House Of Steel ben je niet enkel aan het goede adres voor de staalconstructie zelf. Ook voor fundering én gevelafwerking en dakafwerking kun je op ons rekenen. Bovendien kun je met staalbouw een esthetische toets geven aan jouw woning. Bouwen met staal Brussel: da’s investeren in een stevige en duurzame woning. Staal van hoge kwaliteit gegarandeerd, aangevuld met een stevige portie vakmanschap. Zo kun je met een gerust hart genieten van een prachtige en sterke woning.

 

Bouwen met staal Brussel en andere regio’s

Ben je op zoek naar een straf staalskelet? Wil je bouwen met staal? Brussel of omstreken is waar je woont? Bij House Of Steel ben je aan het juiste adres om jouw staalproject tot een goed, stevig einde te brengen. Bouw of verbouw je in Aalst, Gent, Antwerpen, Wetteren of andere regio’s? Ook dan kun je bij ons terecht. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan!