m

Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

House Of Steel: jouw staalbouwer

Wie staalskeletbouw zegt, zegt duurzaam, sterk en snel bouwen. Wil je ook graag een stevig huis dat snel gebouwd kan worden en jarenlang stevig op zijn grondvesten zal staan? Wil je ook voor de gevel- en dakafwerking kunnen rekenen op vakmannen die vertrouwd zijn met dit minder traditionele bouwmateriaal? Kortom: wil je bouwen met staal? Antwerpen is waar je woont of wil bouwen of renoveren? Dan is House Of Steel ongetwijfeld de partner die je zoekt! Bij ons kun je terecht voor jouw volledige bouwproject: van een stabiele fundering en staalskelet, bijpassende gevel- en dakafwerking, poolhouses en bijgebouwen.

 

De kracht van staal

Bouwen met staal heeft verschillende voordelen tegenover de traditionele bouwwijze en is ook een perfect alternatief voor een houtskeletwoning. Zo is een metalen skeletstructuur extra stevig door het materiaal zelf enerzijds en door de verankering van de elementen aan elkaar en aan de fundering anderzijds. Het is ook een erg snelle manier van bouwen. Op enkele dagen tijd kan het hele skelet in elkaar gemonteerd worden. Wil je werken met grote volumes en zijn daarvoor grote overspanningen nodig? Dan zijn stalen elementen de beste oplossing. Ook vergt een skeletbouwwoning weinig onderhoud, want staal is veel beter bestand tegen vervorming door vocht, warmte en druk. Wil je een flexibele woning, waarin je op een later moment gemakkelijk aanpassingen kan doorvoeren? Dankzij een stevig staalskelet hebben je binnenmuren geen dragende functie en kun je ze dus eenvoudig laten verwijderen. Oh ja, en natuurlijk gaat staal ook bijzonder lang mee!

 

House Of Steel verzekert staal van hoge kwaliteit én vakmanschap voor al je projecten. Zo kun je met een gerust hart genieten van een prachtige en sterke woning. Maar ook voor gevelafwerking en dakafwerking kun je bij ons terecht. Bouwen met staal Antwerpen: da’s investeren in een stevige en duurzame woning.

 

Bouwen met staal Antwerpen en andere regio’s

Wil je bouwen met staal? Antwerpen of omstreken is waar je wil bouwen of verbouwen? Bij House Of Steel ben je aan het juiste adres voor een straf staalskelet. Bouw of verbouw je in Aalst, Gent, Brussel, Wetteren of andere regio’s? Ook dan kun je bij ons terecht. Geïnteresseerd in wat wij te bieden hebben? Vraag vrijblijvend een offerte aan!