m

Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow Us

© Copyright Qode Interactive 2018

Contacteer ons

Bouwplannen? Ontdek House Of Steel

Ben je op zoek naar een alternatief voor een houtskelet of baksteen? Ben je van plan een renovatie- of nieuwbouwproject te starten in de omgeving van Aalst? Bouwen met staal kan je nu doen met House Of Steel. House Of Steel zorgt voor jouw staalskeletbouw van fundering tot eindafwerking, maar we zijn gespecialiseerd in staal. Ontdek snel wat wij voor jou kunnen betekenen en bouw met House Of Steel een strak huis met hart en ziel!

 

De kracht van staal

Ooit al gedacht aan staalskeletbouw? Ontdek dan de kracht van staal! Staal is enerzijds enorm stevig. De draagstructuur bij staalskeletbouw bestaat uit lijnvormige elementen zoals kolommen en balken en worden gekoppeld door middel van bouten of worden gelast. Op die manier zijn er grote overspanningen mogelijk die een grote draagkracht hebben. Anderzijds heeft staalskeletbouw een heel duurzaam karakter en is het een goedkoper alternatief dan traditionele bouw. Een staalskelet vraagt ook weinig onderhoud en is bestand tegen vocht, warmte en druk. Dus waar wacht je nog op? Bouwen met staal Aalst: House Of Steel zorgt ervoor!

Toch niet jouw eigen project starten? Dan kan je bij House Of Steel ook staalskelet projecten kopen. Wij zorgen voor een totaalproject vervaardigd uit staal. Van fundering, het skelet plaatsen, tot de gevel- en dakafwerking en de plaatsing van poolhouses en bijgebouwen. Ontdek snel welke projecten wij te koop hebben en vind jouw droomhuis!

 

House Of Steel, jouw partner in staalbouw

Een staalskelet nodig voor jouw bouwproject in Aalst? Bouwen met staal doe je met House Of Steel. Wij zijn jouw ideale partner wanneer je wilt bouwen, verbouwen of kopen. Met vakmanschap en oog voor detail maken van jouw droom realiteit. Naast Aalst, maken we ook nog in andere regio’s dromen waar: Gent, Wetteren, Antwerpen en Brussel zijn regio’s waar we heel actief zijn. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen en vraag vrijblijvend je offerte aan!